Occasional difficulties accessing the forum site - Any experts out there?

Post #1 made 8 months ago
In recent weeks there have been times when I did not get to “Active Topics” from a bookmark that used to work. Different browsers, different computers, similar results after a while. :scratch:

It seems that the forum has moved over to https instead of http and it involves what is called a re-direct from the old bookmark to the new (blue) page. Changing the old bookmark url to https helped.

Pat is working on this Domain Name Server (DNS) glitch along with millions of other things having to do with the site changes underway.

1. If you can get to this page, consider posting what you have found that is not working.

2. If you know how to fix it, let someone know that you can help.

Thanks :salute:

Re: Occasional difficulties accessing the forum site - Any experts out there?

Post #3 made 8 months ago
Thanks [mention]ShorePoints[/mention] and also [mention]mally[/mention] and [mention]Scott[/mention] for first alerting me to the problem.
[mention]NME[/mention] managed to fix it yesterday and it wasn't an easy one.

I'm hopefully catching up with NME next week to run through a plan of compartmentalising the IT areas as they are far too much for one person to manage especially as everything seems to change every five minutes :interesting:. To get the site we want unfortunately relies on many IT components working together. I think we can compartmentalise it now which will be a lifesaver as single components should not take an expert in those components much time to keep an eye on. Unfortunately getting to this stage has taken up a year or so.

SP, I'm not getting that problem with "Latest". Where does it take you? (Bloody IT stuff! :) )

Thanks again fellas :salute:
Pat
Are you a "Goodwill Brewer?" Pay forward and Buy Some BIPs ;)

Re: Occasional difficulties accessing the forum site - Any experts out there?

Post #4 made 8 months ago
Pat wrote:
8 months ago
SP, I'm not getting that problem with "Latest". Where does it take you? (Bloody IT stuff! :) )

Just got your email. I think what is happening there with your browser saying your connection is not private when you click on Latest is that the code is drawing a font from a content delivery network (http://maxcdn.bootstrapcdn.com). In other words it's drawing from a non-secure external site. This is probably a good example of something that would take minutes for an expert in css and html to solve but could take me a whole day.

I'll try and have a quick look at it in the next few days. Hopefully the maxcdn site also now has an https site and I'll be able to do a simple find and replace.

Fingers crossed!
Last edited by Pat on 31 Jan 2018, 23:23, edited 2 times in total.
Are you a "Goodwill Brewer?" Pay forward and Buy Some BIPs ;)
Post Reply

Return to “The Site is Under Major Reconstruction so...”

Brewers Online

Brewers browsing this forum: No members and 1 guest